Korte kurser

Korte kurser for pædagogisk personaleVi holder løbende korte kurser i børns sprogtilegnelse rundt omkring i landet for personale, der arbejder med børn 0-6 år. 

Sådan siger tidligere kursister: 

"Efter 4 timers kursus kan jeg stadig ikke få armene ned af begejstring – det var både spændende og lærerigt. Jeg glæder mig til at gøre brug af de redskaber, jeg fik."

"Rigtig brugbart kursus til at føre ud i den pædagogiske praksis og på samme tid blive opdateret på den nyeste viden inden for sprogområdet." 


Herunder kan du se vores aktuelle kurser og tilbud.


1-dags kursus: SPROGVURDERING 3-6 - Kom godt igang
 
Kurset giver jer viden om de 8 sproglige færdigheder, som vi tester med det nye sprogvurderingsmateriale, og hvordan disse færdigheder afspejler barnets generelle sprogtilegnelse, som del af de overordnede sproglige områder. I vil også få en kort introduktion til de it-understøttede redskaber i sprogvurderingen (Rambøll Sprog) og se en rapport. Vi vil derefter se på, hvordan man kan sammensætte en handleplan til en målrettet og kvalificeret indsats på en sprogvurdering i praksis, inkl. case. Skriv el. ring for at booke - 2090 1599 // ufa@sprogogleg.dk

   

Yoga-leg med ABC - mini-kursus + kuffert
Kursus-pakke, hvor I dels får et mini-kursus på 2x2 timer ved cert. børneyoga- og mindfulnessinstruktør Anne Lindhard samt en kuffert med materialer, der gør det let at komme i gang med at invitere børn til yoga og mindfulness med sproget som afsæt. Kurset foregår hos jer med deltagelse af jeres børn og jeres udvalgte personale og indeholder introduktion til både teori og praksis.
Læs mere og book kurset 


Forældre-foredrag: Giv dit barn en god sprogstart

Forældre spiller en afgørende rolle i et barns sproglige udvikling. Dette aftenforedrag ved Ulla Flye Andersen giver forælder indblik i det 0-6 årige barns sprog og de vigtigste milepæle i sprogtilegnelsen. Gennem eksempler og videoer fra virkelige situationer, får de også konkrete bud på, hvad de som forældre kan gøre for at støtte deres barns sproglige og generelle udvikling. 
Skriv el. ring for at booke - 2090 1599 // ufa@sprogogleg.dk


Hvis du savner et kursus inden for et specifik emne eller i en bestemt region, så er du meget velkommen til at kontakte os på sol@sprogogleg.dk.


Aktuelle kurser i kalenderenHerunder kan du se og tilmelde dig vores aktuelle kurser.
 

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386