Korte kurser

Korte kurser for pædagogisk personaleVi holder løbende korte kurser i børns sprogtilegnelse rundt omkring i landet for personale, der arbejder med børn 0-6 år. 

Sådan siger tidligere kursister: 

"Efter 4 timers kursus kan jeg stadig ikke få armene ned af begejstring – det var både spændende og lærerigt. Jeg glæder mig til at gøre brug af de redskaber, jeg fik."

"Rigtig brugbart kursus til at føre ud i den pædagogiske praksis og på samme tid blive opdateret på den nyeste viden inden for sprogområdet." 


Herunder kan du se vores aktuelle kurser og tilbud.

1-dags kursus: Sprogvurderet - og hvad nu? 
Mangler I viden eller inspiration til, hvordan I sammensætter en handlingsplan for et sprogvurderet barn og får planen gennemført i nært samarbejde med forældrene, så er dette 1-dags kursus en god begyndelse. I får en gennemgang af sprogvurderingens områder, indsigt i nyeste viden om barnets sprog 3-6 år og konkrete ideer til sprogstimulerende aktiviteter. Teorien vil være krydret med videoer fra praksis. Se datoer og tilmeld længere nede på siden. 

Learning Language and Loving It v/Hanen Institute

Vi har inviteret Hanen Centre til Danmark for at afholde et af deres kurser for pædagogisk personale. Hanen Institute står bl.a. bag metoden, der understøtter barnets sproglige og sociale udvikling under ét.   
Kurset afvikles 2.-5. maj, 2017 i Hadsten nær Aarhus og har begrænset antal deltagere. Send en mail til anl@sprogogleg.dk for at få nærmere information om tilmelding.
   

Yoga-leg med ABC - mini-kursus + kuffert
Kursus-pakke, hvor I dels får et mini-kursus på 2x2 timer ved cert. børneyoga- og mindfulnessinstruktør Anne Lindhard samt en kuffert med materialer, der gør det let at komme i gang med at invitere børn til yoga og mindfulness med sproget som afsæt. Kurset foregår hos jer med deltagelse af jeres børn og jeres udvalgte personale og indeholder introduktion til både teori og praksis.
Læs mere og book kurset 


Forældre-foredrag: Giv dit barn en god sprogstart

Forældre spiller en afgørende rolle i et barns sproglige udvikling. Dette aftenforedrag ved Ulla Flye Andersen giver forælder indblik i det 0-6 årige barns sprog og de vigtigste milepæle i sprogtilegnelsen. Gennem eksempler og videoer fra virkelige situationer, får de også konkrete bud på, hvad de som forældre kan gøre for at støtte deres barns sproglige og generelle udvikling. 
Skriv el. ring for at booke - 2090 1599 // ufa@sprogogleg.dk


Hvis du savner et kursus inden for et specifik emne eller i en bestemt region, så er du meget velkommen til at kontakte os på sol@sprogogleg.dk.


Aktuelle kurser i kalenderenHerunder kan du se og tilmelde dig vores aktuelle kurser.
 

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386