Sprogfiduser - Udvidet - Mappe og kuffert med materialer

Flere visninger

Sprogfiduser - Udvidet - Mappe og kuffert med materialer
Ekskl. moms: 3.996,00 DKK Inkl. moms: 4.995,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Mappe og kuffert klar til brug.

Kufferten er fyldt med materialer til emnerne i "Sprogfiduser".

Materialet består af en 11 emner, fx dyr, farver og tal, med konkrete forslag til lege, sange, rim, bøger mm., der omhandler emnet. Indholdet supplerer de aktiviteter, der allerede foregår i lege- eller vuggestuen, og gør det let at arbejde med planlagte, voksenstyrede aktiviteter på̊ en sjov måde og forhåbentlig inspirere til nye ideer og aktiviteter.

For at tilgodese de forskellige målgrupper, der er til materialet, har vi forskellige prismodeller for anskaffelse af materialet, alt efter om I ønsker et enkelt eksemplar, eller I vil have mulighed for at kopiere det.

Bemærk: Der er legetøj i kufferten som ikke er godkendt til 0-3 år.

Beskrivelse

Detaljer

Formålet med materialet er at give dagplejere og pædagoger nye ideer til, hvordan de kan sætte fokus på det lille barns læring og sprogtilegnelse ... uden at tage legen fra børnene.

Materialet består af en række emner, fx dyr, farver og tal, med konkrete forslag til lege, sange, rim, bøger mm., der omhandler emnet. Indholdet supplerer de aktiviteter, der allerede foregår i lege- eller vuggestuen, og gør det let at arbejde med planlagte, voksenstyrede aktiviteter på̊ en sjov måde og forhåbentlig inspirere til nye ideer og aktiviteter.

Til hvert emner er der: Goddag-sang, Forslag til dialogisk læsning, rim og remser, Sangleg/bevægelsesleg, Farvelsang samt flere ideer til emnet eller forslag til materialer eller legetøj til emnet.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej
Farve Nej

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386