Sommersprog 2019

test

Velkommen til vores SOMMERSPROGKALENDER!
Her finder du ord, der passer til sommer, sol og ferie … med ideer til sange, lege og aktiviteter, som folder ordet ud til en masse sproglige erfaringer.

Dermed styrker du både børnenes sprog (ordforråd, sprogforståelse, lydlige opmærksomhed, literacy og kommunikation) samtidig med, at de får kroppen og de personlige/sociale og kulturelle kompetencer i spil (læreplanstemaerne).

Kalenderen er både til forældre og til dig, der arbejder med børn i 0-8 års alderen.

Du kan vælge det eller de forslag, der passer bedst til alderen på de børn, du skal lege med. Du kan også selv finde på dine egne aktiviteter ud fra dagens ord... eller lege med det samme ord flere dage i træk.  

Sådan kan du også følge med:

  • FØLG os på Facebook og Instagram (@sprogogleg)
  • ÅBN KALENDEREN HERUNDER. Her giver vi dig 20 sommerord og en masse ideer til sproglege omkring det. Du kan åbne dem alle nu - eller vente til du får reminder via Facebook. 
  • VÆR MED så tit, I kan. Vi lægger ord på flere gange i løbet af ugerne 28-31, så I kan springe en dag over eller tage flere ord en dag.
  • INVOLVER BØRNENE. Gør det til deres leg og følg deres initativer og de ord, der er vigtige og sjove for dem. I kan sagtens bruge andre ord og aktiviteter end vores forslag.
  • TAG BILLEDER*. Vi vil gerne se, hvordan I bruger kalenderen ude i praksis, så I er velkomne til at dele en masse sjove, skønne billeder af jeres sproglege, fx på Instagram med tagget #sommersprog2019 eller i en kommentar til opslagene på Facebook. 
  • FIND FORSLAG til bøger og materialer nederst på denne side (skal dog bestilles inden uge 27, da vi holder sommerlukket i 28-30)  

    *Husk! Hvis der er børn på billederne, skal I have tilladelse til at offentliggøre dem.

 

Tabel Liste

Sorter faldende

21 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

21 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386