Kurser

test

Vi arbejder målrettet for at støtte kommuner i at øge kvaliteten i dagtilbuddenes sprogmiljø gennem kurser og workshops. Vores tilbud varierer fra korte halvdags-workshops til længere forløb, og vi udvikler løbende nye tilbud - ofte i samarbejde med de kommuner og institutioner, der efterspørger dem.

Vores aktuelle katalog indeholder bl.a. følgende tilbud, som I også kan læse mere om på siderne herunder.

Kortere kurser og workshops
Vi afholder jævnligt korte kurser og workshops forskellige steder i landet. Læs nærmere om aktuelle emner via menuen her til venstre. 

Hvis I er en personalegruppe, der har lyst til at arbejde i dybden sammen, kan vi også tilbyde særligt tilrettelagte workshops, der er målrettet de ønsker og behov I har ude i institutionerne. Lige nu har vi især stor efterspørgsel på vores to 1-dags-kurser: 

  • Sprogvurdering 3-6 år

  • SprogTrappen (sprogvurdering 0-3 år)

Andre emner kunne fx være:
  • Dialogisk læsning
  • Tidligt skriftsprog
  • Læring gennem leg
Leg med sprog – opkvalificering af pædagogisk personale
Sprog&Leg tilbyder opkvalificeringkurset "Leg med sprog" til kommuner, der ønsker at opkvalificere deres dagplejere og vuggestuepersonale inden for sprogtilegnelse hos de 0-3 årige. 

Læs mere under "Opkvalificering" via menuen her til venstre eller kontakt os for at høre mere på sol@sprogogleg.dk.

Studieture
Vi arrangerer studieture for pædagogisk personale i relation til specifikke emner. Læs mere under "Studieture" via menuen til venstre. 

 

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386