Sprog i samspil

test

Sprog&Leg er certificerede formidlere af den anerkendte canadiske metode "Sprog i samspil" (LLLI - Learning Language and Loving It), som er et forsknings-og praksisbaseret uddannelsesforløb, der sigter mod at opkvalificere pædagogisk personale til at understøtte børns sprogudvikling.

Metoden er udviklet af The Hanen Centre.   


Et "Sprog i samspil"-forløb
Selve uddannelsen forløber over 8 undervisningsgange hen over ca. 6 måneder, hvor deltagerne opnår certificering i at anvende Hanens sprogunderstøttende strategier i praksis. Der er primært fokus på den voksnes rolle og samspillet med det enkelte barn som fundament for barnets tilegnelse af sprog. 

Undervisningen er baseret på aktionslæring, personlig feedback på egen praksis samt dialog med kolleger. 

Vi kan tilrettelægge et forløb for en deltagergruppe i en kommune eller et større dagtilbud, så uddannelsen kan afvikles tæt på deltagernes lokationer.


Det opnår deltagerne
En certificering i "Sprog i samspil" gør deltagerne i stand til at anvende de forskningsbaserede strategier i praksis. Det udvikler den enkelte deltagers faglige kompetencer og giver et fundament for at styrke egen praksis og samspil med børn. Helt konkret gør certificeringen deltagerne i stand til at ...:  

 

  • Understøtte alle børns sproglige udvikling gennem fokus på samspillet med det enkelte barn.

  • Forstå og følge det enkelte barns forudsætninger og interesser som afsæt for barnets sprogtilegnelse, dvs. ramme niveau.

  • Bruge sin egen kommunikation til at hjælpe barnet hen mod et mere avanceret sprog

  • Styrke børnenes samspil med hinanden.

  • Understøtte sprogstimulering i lege, rutiner og aktiviteter.

  • Fremme børnenes færdigheder inden for tidlig literacy. 

 

Underviser:

Ulla Flye Andersen   

Kontakt os pr. telefon eller mail for en nærmere dialog om en forløb hos jer. 

 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386