Play2Talk

test

Play2Talk er Sprog&Legs eget materiale til engelskundervisningen i indskolingen (0.-2. klasse) baseret på vores fagekspertise inden for både sprogtilegnelse og engelsk. Konceptet er sammensat ud fra en række principper, der enten understøtter elevernes sprogtilegnelse, de fælles mål eller læring mere generelt.

Formålet med Play2Talk er at tilbyde undervisning i engelsk til indskolingselever ud fra de samme principper, som vi ved er i spil, når vi som børn lærer vores modersmål. Det gør vi ikke gennem tavleundervisning, men gennem oplevelser og samspil med andre. Og i høj grad gennem leg.

Play2Talk understøtter de fælles, overordnede mål, der ligger i den nye skolereform – nemlig:

  • Sprogfærdigheder
  • Digitale færdigheder
  • Kreative færdigheder
Det betyder også, at materialet kan anvendes med et tværfagligt sigte. Materialet er samtidig udarbejdet, så det er både helstøbt og let at gå til. Som underviser vil du opleve, at du med et Play2Talk materiale har alt, hvad du skal bruge - både til en enkelt time og til et længere forløb.

Filosofien bag Play2Talk er, at vi lærer med hele kroppen – både når den er i bevægelse, og når den sidder stille. Derfor er der både aktiviteter, der giver energi (Break2Move), og aktiviteter, der inviterer til ro og fordybelse. Sprog skal mærkes, sanses og opleves.

Materialet i Play2Talk er målrettet alle indskolingens klassetrin og varierer i sværhedsgrad, men er ikke opdelt herefter. Det giver dig som lærer mulighed for at tage udgangspunkt i elevernes faktiske kompetencer på både klasse-, gruppe- og elevniveau. Alle titler i serien indeholder:
  • Udførlig lærervejledning tilpasset emnet
  • Konkrete genstande der passer til emnet
  • Instruktioner til lege, spil og aktiviteter
  • Kopimateriale til selvstændigt elevarbejde

I serien: Play2Talk er et nyt koncept, men vi satser på løbende at videreudvikle og nyudvikle materialerne i serien. Lige nu har vi følgende titler:
Send os en mail på sol@sprogogleg.dk, hvis du vil holdes opdateret inden for Play2Talk
 
 

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386