Sprogkuffert: Prinsessen på ærten

Flere visninger

Sprogkuffert: Prinsessen på ærten
Ekskl. moms: 1.696,00 DKK Inkl. moms: 2.120,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kuffert til dialogisk læsning af eventyret om Prinsessen på ærten.

Indhold, bl.a:
- Bøgerne Prinsessen på ærten og Prinsessen på tærten
- 4 kroner til udklædning
- 4 dukker - prinsesse, prins, konge, dronning
- Seng med 20 dyner/tæpper og en ært
- Vendespil
- bold med verdensmotiv
- plakater, ordkort og forældrevejl. med fokusord
- foldere med vejledning og aktivitetsforslag

Bemærk: Der kan være legetøj i kufferten, som ikke er godkendt til 0-3 år


 Anmeldelse (uddrag)
"Københavns Hovedbibliotek har testet kufferten med Prinsessen på Ærten-kufferten sammen med såvel 3-årige som med mindre børn. ...
Kufferten egner sig fint til en mindre gruppe børn, der alle kan deltage i historien... Artefakterne er fantastiske, så fine og gennemtænkte... 
Kufferten er rigtig god, og nu har vi efterhånden en god samling kufferter, bl.a. RødhætteDe 3 Bukke Bruse og Guldlok. Vi satser på at få flere – gerne flere med eventyr.
"
Pernille Stage, Specialist, Københavns Hovedbibliotek, Biblioteksaktiviteter

Hele anmeldelsen kan læses længere nede her på siden...


 

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Kufferten inviterer til dialogisk læsning af eventyret om Prinsessen på ærten og giver jer mange ideer til, hvordan I kan inddrage læreplanstemaerne i aktiviteter relateret til eventyret.

Anmeldelse
af Pernille Stage, Specialist, Københavns Hovedbibliotek, Biblioteksaktiviteter

"Københavns Hovedbibliotek har testet kufferten med "Prinsessen på Ærten" på såvel 3-årige som på mindre børn. Vi bruger kufferter fra Sprog og Leg til at formidle litteratur for de mindste i en ugentlig tilbagevendende aktivitet for dagplejere og vuggestuer i børnebiblioteket.

Kufferten egner sig fint til en mindre gruppe børn, der alle kan deltage i historien, enten ved at have en af kronerne på, vise jordkloden som prinsen har rejst på, ved at lægge ærten op i sengen og ved at skulle banke, når prinsessen kommer på en våd og regnfuld aften, eller ved at styre de små dukkeudgaver af prinsessen, prinsen, kongen og dronningen. Man kan også tælle madrasserne, tælle edderdunsdynerne og på den måde gøre historien længere eller kortere, alt efter alderen på børnene. Børnene kan derefter genfortælle historien ved hjælp af dukker og seng og ært.

Artefakterne er fantastiske, så fine og gennemtænkte. Ærten sidder fx fast i en snor i sengen, så den ikke bliver væk. Sengen er fin og prinsesseagtig, madrasserne sidder sammen med velcro, og edderdunsdynerne er bløde og i forskelligt mønster hver især.

Der medfølger 2 versioner af Prinsessen på Ærten-bøger,. Den ene er en traditionel H.C. Andersens Prinsessen på ærten med smukke tegninger af Solveig Agerbak, og den anden er et såkaldt omvendt-eventyr, Prinsessen på Tærten af Rune T Kidde, anderledes og sjov, når man først har læst den traditionelle bog.

Der medfølger et vendespil, som jeg har teste på 3 børn på 3 år. De havde svært ved vendespillet – måske er det mest for større børn.

Der medfølger flere andre ting, men disse har jeg ikke testet – jeg har kun testet det, som er relevant i biblioteksøjemed.

Kufferten er rigtig god, og nu har vi efterhånden en god samling kufferter, og vi satser på at få flere – gerne flere med eventyr.
(Af eventyr har vi allerede Rødhætte, De 3 Bukke Bruse og Guldlok – og de er gode!)."

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej
Farve Nej

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386