Forældrene siger ...

Spejl

Disse dejlige udtalelser fra forældre har vi fået lov til at dele.

"Vil bare have lov at dele vores fine oplevelse efter at have talt med Ulla, via telefonkonsultation (bor i københavn), om de udfordringer vores søn og familie har stået over for i forhold til at tale mange sprog, i kombination med vores søns øreproblemer. Min mand og jeg har ofte følt os utilstrækkelige, og at der ikke er meget støtte eller guidning at få fra det offentlige, før 3 års-alderen. Ulla var virkelig god til ganske hurtigt at sætte sig ind i vores situation med de rigtige spørgsmål og at give os som forældre den ro og de råd, som vi længe har haft brug for. Efter bare 1 time føler vi, at vi meget mere konkret ved ,hvordan vi kan komme videre, samt også hvad vi kan tillade os og har ret til af støtte fra f.eks. institutionen, lige som info om lovgivning på området. Hvilken lettelse det er at få faglig og professionel rådgivning, som man virkelig føler, man kan bruge rent konkret i sin hverdag:) Mange, mange tak Ulla! Vores søn virker allerede efter bare et par dage lettet og mindre frustreret, siden vi er begyndt at brug rådene:) :) :)"
/Lisa

”Efter vores samtale med Ulla om vores søn på 2 års manglende taleevner, følte vi os meget bedre klædt på til at hjælpe ham med hans sprogudvikling. Ulla var meget imødekommende, spørgende og lyttende, ligesom hendes råd var forståelige og brugelige. På blot 20 min. fik vi mange gode råd både omkring hans tale og hvad vi kunne gøre for at hjælpe hans sprog på rette vej. Allerede efter få dage kunne vi og hans vuggestue mærke en fremgang. Vi vil til enhver tid benytte os af Ulla igen og kan kun anbefale hende. ”
/Malene

"Hej Ulla. Det er nogle super gode ting, du har på din webside. Der er sket kæmpe fremskridt med Mathias´ sprog efter, at vi bruger en halv time hver dag på at lege med sproget. Som du i øvrigt anbefalede, da vi talte sammen i telefonen. Denne gang glæder jeg mig til at læse voksenbøgerne, som jeg også vil udlåne til børnehaven - til inspiration." 
/Karina 

"Vi har en datter på 5½ år, som har mange udtalevanskeligheder. Der har været store problemer med at få et forløb hos en talepædagog gennem kommunen, så vores datter er aldrig rigtig kommet i gang med et forløb i børnehaven. Som forældre kan vi jo se, hvilke problemer det medfører for vores datter, når hun er sammen med børn og voksne, hun ikke kender, og til sommer skal hun i skole. Derfor syntes vi som forældre, at der skulle gøres noget, og gennem en bekendt fik vi anbefalet Ulla som privatpraktiserende talepædagog. Alt det, vi og vores datter har lært gennem de måneder, vi er kommet hos Ulla, er helt ubeskriveligt. Ulla har en helt fantastisk tilgang til børn og os forældre. Man føler sig 100 % rolig i hendes nærvær og derved skaber hun de mest optimale rammer for indlæring hos barnet. Hun er super dygtig og kompetent til det, hun laver, og har mange gode ideer til indlæring. Vi har fået lov at låne en masse gode bøger og spil med hjem, som har været guld værd til ”lektierne” derhjemme. Som forældre har vi fået et kæmpe udbytte og redskaber og kan nu hjælpe vores datter på en helt anden måde, end vi kunne før. Vi kan varmt anbefale Ulla til andre børn og forældre."
/Vibe Rosenmeyer

"Tak for nogle rigtig gode og kompetente beskrivelser af børns sprogudvikling. Det gav os ro i sindet. Vi har en dreng på 3 år, som ikke udtaler r, og vi var ved at være lidt bekymrede, indtil vi læste her på din side, at det er helt normalt. Vi vil dog gerne høre om der findes et spil, der er særligt velegnet til at arbejde med r-udviklingen? Vi vil ikke presse ham, men gerne støtte, hjælpe og lege det ind." 

/Alice

 

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386