Privat konsultation

test

Vi kan fortælle dig meget på skrift, men når det kommer til det helt konkrete, så har vi som regel brug for at møde dig og dit barn og høre, hvad der helt præcis er på spil i dit barns sprog.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barns sproglige udvikling forløber normalt, eller savner du gode råd til, hvordan du bedst hjælper netop dit barns sprog godt på vej, kan du booke en tid til en privat konsultation hos Ulla.

Alle konsultationer foregår på Sprog&Legs adresse i Selling nord for Århus og varer typisk 1-2 timer afhængig af den individuelle situation.

Kontakt os på telefon 2090 1599 eller mail for at høre nærmere eller aftale en tid.

Du er også meget velkommen til at ringe og få en snak om en specific problemstilling. Hvis samtalen har karakter af konkret rådgivning om indsats, så er prisen DKK 300,00 pr. 1/2 time (påbegyndt). Betalingen modregnes, hvis samtalen munder ud i en aftale om privat konsultation på vores adresse. Du kan også aftale tid til en telefonisk konsultation, hvis du bor langt fra vores adresse.

 

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386