Sprogtilegnelse

test

Det at udvikle sprog er noget af det vigtigste, der sker i et barns liv. Med sproget følger både vores identitet, vores verdensopfattelse og vores tilhørsforhold til fællesskabet.

Sprog er ikke noget, der bare kommer af sig selv. Barnet udvikler sit sprog i et tæt samspil mellem sine medfødte sproglige forudsætninger (opmærksomhed, koncentration, hukommelse) og de input, det modtager fra omverdenen.

Når vi arbejder bevidst og aktivt med at stimulere det lille barns sprog, så giver vi barnet de absolut bedste forudsætninger for dets videre udvikling – både intellektuelt, socialt og emotionelt.

Her i vores "Viden om..." sektion, kan du finde informationer om nogle af de grundlæggende begreber, metoder og materialer, vi anvender, når vi beskæftiger os med børns tilegnelse af sprog.

  • AT UDVIKLE SPROG ER NOGET AF DET VIGTIGSTE, DER SKER I ET BARNS LIV
  • DEN BEDSTE LÆRING SKER GENNEM LEG
  • MENTAL ROBUSTHED STYRKER BARNETS EVNE TIL AT LÆRE

Herunder kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre mellemrum til meningsfyldte stunder med masser af sprog og læring. 

 

Supplerende materiale

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386