Handelsbetingelser og øvrige vilkår

… herunder betingelser ved tegning af medlemsabonnement samt vilkår for kuffertleje


PRISER

Alle priser er opgivet både excl. og inkl. moms. Der er for de fleste varer derudover angivet en pris for hhv. medlemmer og ikke-medlemmer samt for leje af sprogkufferter.


LEVERING

Varer sendes med GLS – normalt inden for 1-5 hverdage. Bestillinger til institutions- og firmaadresser sendes direkte, mens leveringer til privatadresser sker til nærmeste GLS pakkeshop. 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, og du får besked, hvis en vare er udsolgt. Det er muligt at indtaste en anden leveringsadresse end faktureringsadressen. Ved levering til Grønland, Færøerne og øvrige Europa kontakt os venligst via mail

ufa@sprogogleg.dk

 

FORSENDELESPRIS

Alle bestillinger uden medlemskab tillægges en forsendelsespris på 70,00 DKK. 

For medlemmer er forsendelsesprisen 35,00 DKK – og gratis forsendelse ved køb over 500,00 DKK ex moms.


BETALING

Hos Sprog&Leg kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MobilePay og eDankort samt EAN (se herunder).

Ved bankoverførsel eller MobilePay sender vi varen, så snart vi har registreret din indbetaling.

MobilPay: 95506

Bankkonto: Sparekassen Kronjylland – reg. nr. 9326 – konto nr. 0003962822.


EAN - offentlige institutioner

Vi bruger elektronisk fakturering (EAN). Ved bestilling udfylder du blot feltet til offentlige institutioner, og der vil blive sendt en elektronisk faktura.


GENTAGNE BETALINGER (abonnement)

Det skal bemærkes, at gentagne betalinger ifm. medlemsabonnement håndteres af tredjepart (Reepay), som håndterer automatiske kortbetalinger.

Beløbet vil blive trukket på købers tilmeldte betalingskort eller faktureret til EAN og efterfølgende overføres til Sprog&Leg via Reepay. Som abonnement er det muligt, at ændre kortoplysninger på medlemssiden under "skift kort"

Første abonnementsbetaling vil automatisk blive trukket på købers tilmeldte betalingskort eller faktureret til EAN-nummer. Efterfølgende vil samme beløb automatisk blive trukket enten hver måned eller hvert år afhængig af valgte abonnementstype. Der vil blive sendt en kvittering til mail adr., som er oplyst ved køb af anonnement.


RETURRET v/ alm. køb af varer

Du har 14 dages fuld returret. Varerne skal returneres ubrugt og i original emballage. Når vi har modtaget og godkendt returneringen, overføres købsbeløbet ekskl. fragtomkostninger. Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders returret.


BETINGELSER - ABONNEMENT 

Du kan blive V.I.P medlem af Sprog&Legs, hvor du ved betaling af abonnement får adgang til en række fordele:

  • adgang til Sprog & Legs vidensportal om børns sproglige udvikling
  • adgang til særlige tilbud, rabatter og fordelagtige medlemspriser
  • mulighed for rabat på oplæg og forældre foredrag.
  • mulighed for leje af sprogkufferter

Ved tilmelding til Sprog & Leg medlemsklub accepterer du som medlem de vilkår og betingelser som er beskrevet nedenfor.


MEDLEMSTYPER

Du skal vælge ét af to medlemstyper betinget af din brugerprofil:   

  1. Medlemskab for institutioner, som omfatter mere end 10 børn (årligt)
  2. Medlemskab for forældre/dagplejere/børnepassere med op til 10 børn (månedligt el. årligt)

Begge typer medlemskab giver adgang til samme indhold og fordele, men varierer i pris og betingelser, da man må forvente at graden af anvendelse vil variere efter brugerprofil.

Ad.1
Hvis du tegner medlemskab på vegne af en institution med mere end 10 børn skal abonnementet være knyttet til én adresse (fx institutionens adresse) og ét EAN nummer (eller, for private institutioner, ét betalingskort). Der skal også være angivet en kontaktperson, der er ansvarlig for medlemsskabet. 

Medlemskab er knyttet til brugerprofilens mailadresse, så ved medlemskaber, hvor der potentielt kan være flere aktive brugere af samme konto, er det en fordel at anvende institutionens generelle mailadresse og ikke en mailadresse knyttet til en specifik medarbejder.  

Levering af bestillinger sker altid til den adresse, der er knyttet til medlemskabet med mindre andet aftales direkte med Sprog&Leg. Skal Sprog&Leg levere til flere forskellige adresser udover den tilknyttede, kan der komme ekstraomkostninger til levering. 

Ad. 2.
Hvis du tegner medlemskab som forælder eller dagplejer/børnepasser med under 10 børn, er din brugerkonto knyttet til den mailadresse, der angives ved oprettelse, samt det betalingskort, der ligeledes angives ved oprettelse. Abonnementet skal desuden knyttes til en fast adresse.

 

MISBRUG AF MEDLEMSKAB

Vi forbeholder os retten til at ekskludere medlemmer, der misbruger deres adgang ved fx at dele loginoplysninger, materiale eller medlemsrabatter med flere personer end dem, som medlemskabet tillader.

Dvs. at et privat medlemskab er knyttet til den bruger, der har oprettet medlemskabet, mens et institutionsmedlemskab er knyttet til den institution, der har oprettet medlemskabet.

Alt materiale, der kan downloades eller printes fra siden, er som udgangspunkt beskyttet af ophavsretten (copyright Sprog&Leg).
 

GENERELT

Det er din egen pligt som medlem at sikre forsvarlig opbevaring af adgangsoplysninger som mailadresse, kodeord og kontaktperson samt at ændre adgangsoplysninger, hvis det viser sig nødvendigt – fx hvis mailadressen nedlægges, eller der kommer ny kontaktperson.

Sprog&Leg påtager sig ikke ansvaret for misbrug af medlemskonti, hvor adgangsoplysninger ikke er opbevaret forsvarligt.


OPSIGELSE

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ved udløbet af en abonnementsperiode.

Hvis du har  lejet en sprogkuffert, så træder din opsigelse i kraft, når vi har modtaget sprogkufferten retur fra jer.

Vi sender jer en bekræftelse på opsigelse af medlemskabet, når vi modtager Sprogkufferten. Bemærk, at der kan gå 3-5 hverdage fra I indleverer boksen i en pakkeshop, til vi modtager den og registrerer modtagelsen. 

ADGANG TIL TJENESTEN

Sprog & Leg påtager sig intet ansvar for nedbrud eller fejl i tjenester på hjemmesiden eller henvisninger til hjemmesider.


BETINGELSER VED LEJE AF SPROGKUFFERTER

Når du som abonnent lejer en sprogkuffert (muligt efter 1. februar 2021), gælder følgende vilkår:

Pris
Sprog&Leg tilbyder en mulighed for at leje enkelte, udvalgte sprogkufferter i vores sortiment. Om en kuffert kan lejes, vil fremgå af webshoppen. Prisen for leje vil ligeledes fremgå af webshoppen.

Antal
Der kan lejes både en enkelt og flere kufferter ad gangen under samme vilkår. Dog max. 3 ad gangen og kun én af hver titel ad gangen - pr. medlemskab. 

Returnering
Ved modtagelse af kufferter medfølger der returlabel til fri returnering af hver lejet kuffert. Kufferterne kan således både returneres samlet og enkeltvis.

Lejeperiode
Den maksimale lejeperiode er 3 mdr. fra modtagelse af kufferten.

Hvis kufferten ikke er returneret ved lejeperiodens udløb efter 3 mdr., vil udlejningen blive opfattet som et køb af kufferten til medlemspris (som angivet i webshoppen). Kort inden periodens udløb vil du som lejer modtage et varsel pr. mail samt en faktura på det udestående beløb (medlemspris fratrukket lejepris). Lejeren kan således vælge at returnere kufferten inden den varslede periode udløber – eller frikøbe kufferten ved betaling af faktura.

Ejendomsret og copyright
De lejede kufferter er Sprog&Legs ejendom, som lejer gennem sit abonnement opnår brugsret til efter betaling af lejepris. Lejer må således ikke videresælge eller på anden måde råde over materialerne i en lejet kuffert.

Det er heller ikke lejer tilladt at videredistribuere materialer fra kufferten, der er omfattet af Sprog&Legs copyright. Copyright fremgår af alle relevante materialer. Dog er det tilladt at kopiere udvalgte materialer (så som sange, rim og remser) til fx ophængning i institution eller til forældrelån.

Betingelser ved bortkomne eller beskadigede genstande
Som udgangspunkt er der derfor ikke erstatningspligt for lejer ved bortkommet indhold eller beskadigede kufferter og indhold. Men såfremt der er tale om alvorlig beskadigelse, der falder uden for den slitage, der kan forventes ved almindelig anvendelse i fx institutioner, eller hvis en væsentlig mængde af indholdet er bortkommet, kan Sprog&Leg holde lejer ansvarlig. Der vil her blive indgået individuel aftale med lejer om evt. erstatning.

Senest ved udløb af lejeperiode skal lejer returnere kufferten og indeholdte materialer i sin helhed ved brug af medsendte returlabel. Er materialer beskadigede eller bortkomne, skal lejer oplyse dette til Sprog&Leg, inden kufferten returneres. Sprog&Leg påregner dog et vist slid på materialer, som er indeholdt i lejeprisen. Lejer holdes derfor ikke ansvarlig for almindelig slitage ved anvendelse af kufferten og indeholdte materialer.

REGISTRERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi understreger, at ingen personlige oplysninger, der registreres på www.sprogogleg.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.sprogogleg.dk.

Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i, hvilke af dine personlige oplysninger Sprog&Leg er i besiddelse af, og du kan bede om at få slettet de oplysninger, Sprog&Leg ikke er forpligtet til at opbevare af regnskabsmæssige årsager.

Læs desuden om "Personlige oplysninger og Cookies" her på siden.

  

FORCE MAJEUR

Sprog & Leg er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i levering i henhold til Abonnementsaftalen, som er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol.

Force majeure omfatter enhver begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores kontrol, og det omfatter: strejker, lockout eller andre faglige aktioner, Civile uroligheder, invasion terrorangreb, brand, storm epidemier/pandemier eller andre naturkatastrofer. Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force-majeure hændelsen er.

Sprog & Leg vil gøre store bestræbelser på at bringe force majeure til ophør eller finde en anden løsning, så vores forpligtigelser overfor abonnementerne kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

 

ÆNDRING AF VILKÅR

Sprog & Leg forbeholder sig retten til at opdatere og ændre i vilkår og betingelser. Hvis du som medlem i forbindelse med nye vilkår ønsker at opsige abonnementet gælder opsigelsesperiode svarende til beskrivelse, se opsigelse. 

  1. Cookies
  2. Reklamationer
  3. Oplysning om klagemuligheder
  4. Generelle Oplysninger

Juridisk navn: Sprog & Leg

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 29633386
Adresse: Tåstrupvej 44

Email: ufa@sprogogleg.dk

 
Kontor og lager: 
Vittenvej 184, Vitten 
8382 Hinnerup