Os i Sprog&Leg

Os i Sprog&Leg

Ulla Flye

Direktør

Ulla er Sprog&Legs ejer, direktør og stifter ... og er med sin baggrund som bl.a. talepædagog den sprogfagligt ansvarlige. Hun startede firmaet solo i 2007. Udover at sikre den høje faglighed og praksisnære i vores materialer, holder Ulla kurser, yder rådgivning og tilbyder privat konsultationer til børn med sproglige vanskeligheder (0-6 år).

Læs mere om Ulla     

Ulla_Flye

Anne Lindhard

Kreativ Konsulent

Anne har været kreativ og tekstfaglig konsulent i Sprog&Leg siden 2014. Hun står for størstedelen af det skriftlige arbejde i firmaet, inkl. nyhedsbreve og sociale medier. Derudover er hun med til at udvikle vores sprogkufferter, vejledninger og uddannelsesmateriale, og så kan hun også ryste en sang eller remse ud af ærmet, når der er brug for det.  

Anne_Lindhard

Laila Nielsen

Lagermedarbejder

Laila har været ansat i Sprog&Leg siden 2016. Hun holder styr på vores lager og sikrer, at vi altid har de rette materialer på hylderne. Derudover sørger hun for at pakke og sende alle vores bestillinger. 

Laila_Nielsen

Divya Easwar

Grafisk Konsulent

Divya er grafisk konsulent i Sprog&Leg. Hun sørger for, at alle vores materialer ser indbydende ud og bliver leveret i rette tid fra vores trykkeri. Derudover er hun også ferm til at holde styr på pakkearbejdet, når vi har store leverancer. 

divya