Sprogkuffert: Den sultne larve Aldrigmæt

Flere visninger

Sprogkuffert: Den sultne larve Aldrigmæt
Ekskl. moms: 1.996,00 DKK Inkl. moms: 2.495,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kuffert til dialogisk læsning af den klassiske børnebog "Den sultne larve Aldrigmæt". Alder: 2-4 år

Bogen er en fantastisk kilde til snak om både farver, madvarer, ugedag og tal mm. Og i kufferten er der legetøj, sange og spil, der supplerer læsningen med masser af timers leg med afsæt i historien.

Indhold (se også video herunder)
- pop-up bog med historien 
- plyslarve 
- stofblad og -kokon 
- æg 
- sommerfugl fingerdukke 
- madvarer i stof og træ 
- vendespil og spillet Tallarven
- 4 sange/remser
- 40 blanke ordkort
- plakater, ordkort og forældrevejl. til fokusord 

Bemærk: Der kan være legetøj i kufferten, som ikke er godkendt til 0-3 år

Der medfølger introduktion til dialogisk læsning og indstik med fokusord og forslag til aktiviteter med afsæt i læreplanstemaerne.  

Sprogkuffert - Den sultne larve Aldrigmæt from Sprog&Leg on Vimeo.


Anmeldelse:
"I sprogkufferten fra Sprog&Leg er der lækkert kvalitetsmateriale og inspiration til mange, mange timers kvalificeret sprogarbejde med børnene... Sprogtilegnelsen understøttes i høj grad under aktiviteter med sprogkufferten, fordi børnene gives mulighed for at være aktive før, under og efter læsningen af bogen. Sprogkufferten som pædagogisk redskab og metode gør at læringen sker i overskuelige rammer med en genkendelig struktur." 
Heidi Jørgensen, Sprogpædagog 

Læs hele anmeldelsen længere ned på siden her ...

 

 

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Alle Sprog&Legs sprogkufferter er sammensat ud fra det princip, at det skal være let at komme i gang med sproglegen ude i dagtilbuddet. Her er alt, hvad I behøver til mange timers læsning og leg, samlet og suppleret med faglig introduktion og forslag til aktiviteter, fokusord og spørgsmål.

Anmeldelse:

"Bogen om "Den sultne larve Aldrigmæt" er en af favoritbøgerne blandt børn og voksne i Daginstitutionen Bornholmsgade. Bogen lægger op til samtale og læring inden for mange områder fx frugter, tal, ugedagenes navne, sommerfuglens udvikling, sund og usund mad, modsætninger og meget mere. Dermed kommer mange af læreplanstemaerne også i spil.

I sprogkufferten fra Sprog&Leg er der lækkert kvalitetsmateriale og inspiration til mange, mange timers kvalificeret sprogarbejde med børnene. Materialet kan anvendes tematisk med større grupper af børn fx til samling eller til det mere strukturerede sprogarbejde med børn, der efter en sprogvurdering viser sig at have behov for en særlig eller fokuseret indsats for at tilegne sig sproget.

Sprogkufferten lægger op til at arbejde med indholdet i bogen med mange tilgange; fx dialogisk læsning, kreative aktiviteter, leg, sang og spil. Inspirationsmaterialet i Sprogkufferten inviterer til, at børnene der deltager i det tematiske sprogarbejde ikke kun skal "se og høre" - men også "gøre og røre". Rekvisitterne, der følger med, gør historien konkret og hjælper børnene til at fokusere på indholdet i bogen og støtter deres hukommelse og opmærksomhed. Vi oplever at børnenes nysgerrighed og opmærksomhed på sprogaktiviteterne fastholdes i længere tid, når historien understøttes af konkreter - især de mere sprogsvage børn, der fx kommer fra andre kulturer eller hjem hvor der ikke er tradition for at læse med børn.

Sprogtilegnelsen understøttes i høj grad under aktiviteter med Sprogkufferten, fordi børnene gives mulighed for at være aktive før, under og efter læsningen af bogen. Sprogkufferten som pædagogisk redskab og metode gør at læringen sker i overskuelige rammer med en genkendelig struktur."

Heidi Jørgensen, Sprogpædagog i Daginstitutionen Bornholmsgade i Aalborg.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej
Farve Nej

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386