Sprogkuffert: Honningkagemanden

Flere visninger

Sprogkuffert: Honningkagemanden
Ekskl. moms: 996,00 DKK Inkl. moms: 1.245,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kuffert til dialogisk læsning af eventyret om Honningkagemanden, der løb og løb for ikke at blive spist, men til sidst mødte en snu ræv ...

Indhold:
- Folder med historien i 2 versioner (1-3 år / 3-6 år)
- Fingerdukker
- Spil
- Honningkagemand
- kageudstikker
- Opskrift
- Sang

"Endnu engang har Sprog&Leg sammensat en kuffert med spændende materialer over en god historie. ... I kufferten er der gennemarbejdet materiale og ideer til mange aktiviteter eller forløb, og som altid er ideerne knyttet an til læreplanstemaerne. ... Børnene i Bornholmsgade efterspørger ofte kufferterne, og de er meget optagede af aktiviteterne. Materialet lægger op til dialogiske aktiviteter, der kan tilpasses fx ..." Læs hele anmeldelsen
- Heidi Jørgensen, Sprogpædagog

Bemærk: der kan være indhold i kufferten, der ikke er godkendt 0-3 år. 

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Kuffert til dialogisk læsning med masse af forslag til mange timers leg - med udgangspunkt i fortællingen om Honningkagemanden. Alle Sprog&Legs sprogkufferter er sammensat ud fra det princip, at det skal være let at komme i gang med sproglegen ude i dagtilbuddet. Her er alt, hvad I behøver til mange timers læsning og leg, samlet og suppleret med faglig introduktion og forslag til aktiviteter, fokusord og spørgsmål.
Bemærk: Der kan være legetøj i kufferten, som ikke er godkendt til 0-3 år

Anmeldelse - Heidi Jørgensen, Sprogpædagog, Daginstitutionen Bornholmsgade, Aalborg

"Endnu engang har ”Sprog & Leg” sammensat en kuffert med spændende materialer over en god historie. Denne gang er det remseeventyret om ”Honningkagemanden”, vi har haft fornøjelsen af at arbejde med.

Materialet lægger op til dialogiske aktiviteter, der kan tilpasses alt efter, om du arbejder med vuggestuebørn eller børnehavebørn eller efter børnenes sproglige niveau. I materialet er der også en sang og forslag til kreative aktiviteter som fx bagning af honningkagemænd. Der er også et sjovt spil, hvor der er rig mulighed for fx at øve fokusord og tilegne sig modeller for sætningsopbygning.

Der indgår blanke ordkort i kufferten, og der er ideer til at fokusere på børnenes begyndende tilegnelse af skriftsprog. Fx kan man skrive ”Honningkagemand” på et ordkort og ”Kat” på et andet. Så kan man klappe stavelser og få en snak om korte og lange ord. Der følger fine fingerdukker med til historien, og vores børn elsker, når vi leger KIMSleg (huskeleg) med dem. Vi leger også gættelege, hvor vi ”snakker rundt om” begreberne. For eksempel begrebet ”hest”. Jeg fortæller børnene, at det, de skal gætte er, et dyr. Det er et bondegårdsdyr. Det spiser hø og græs. Det bor på en mark og sover i en stald. Man kan ride på det. Det vrinsker. Det siger Pruuuhhh.

I kufferten er der gennemarbejdet materiale og ideer til mange aktiviteter eller forløb om Honningkagemanden, og som altid er ideerne knyttet an til læreplanstemaerne. Børnene i Bornholmsgade efterspørger ofte kufferterne, og de er meget optagede af aktiviteterne. Personalet synes, det er en fornøjelse at anvende kufferterne, fordi de er nemme lige at tage frem, og materialet er samlet et sted. Vi skal ikke bruge tid på selv at sammensætte det, hvilket ofte kan tage lang tid."

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej
Farve Nej

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Sprog&Leg v/Ulla Flye Andersen - Tåstrupvej 44, Selling, 8370 Hadsten - Tlf: 2090 1599 - Mail: sol@sprogogleg.dk - CVR: 28633386