Mini-bibliotek

Mini-bibliotek

*** Bog-bytteriet ***

Bogbytteriet er Sprog&Legs komplette mini-bibliotek til dagtilbud - med bøger, forældrevejledninger og poser til hjemlån.

Som institution kan I dermed på enkleste måde etablere et såkaldt "børnehavebibliotek", hvor forældrene kan låne bøger med hjem og dermed være med til at hjælpe deres børn godt på vej ind i sproget og læsningen. 

Et mini-bibliotek gør det lettere for forældre at få læsning til at blive en tilgængelig og overkommelig aktivitet i en travl hverdag - og dermed tage en aktiv rolle i at styrke deres barns sprog og læseglæde.

Det eneste, jeres institution selv skal gøre, er at finde en god, synlig plads, hvor I kan vise bøgerne frem og fortælle forældrene om det nye tilbud.

Mini-case om Bogbytteriet

Vi har testet Bogbytteriet med en specialdesignet boghylde, som blev hængt op i garderoben i Selling Børnehus i maj i 2018. 
Hylden blev fyldt med bøger til forskellige aldre, som frit kan lånes med hjem i en mulepose.
Vi skrev også en kort vejledning, der fortæller, hvor let, sjovt (og vigtigt), der er at blive bogbytter (og boglæser) for både store og små. 
Succesen har været overvældende. Vi måtte hurtigt supplere op med flere bøger og muleposer, og her er et par eksempler på forældrenes reaktioner: 
 
"Når vi afleverer en bog, låner vi jo bare en ny med hjem."

"Min yngste er blevet meget mere interesseret i at kigge i bøger."

"Vi har stort set en ny bog med hjem hver dag."

Kom i gang med jeres eget mini-bibliotek

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Mini-bibliotek "Bogbytteriet"
    9.996,00 kr 8.796,00 kr
    ekskl. moms
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden