Opførsel i Familien Op&NED

Vi besøger igen Familien OP&NED, der denne gang rimer med den gode opførsel ude og hjemme.

Lotte Sallings fine remser er ledsaget af Michael Dominos illustrationer, og til sammen gør de Familien OP&NED til et sjovt og lærerigt bekendtskab. Bogen lægger op til en snak om, hvordan man opfører sig ude og hjemme... uden løftede pegefingre, men med et glimt i øjet.

Fra bibliotekernes lektørudtalelse: 
"De sjove tegninger passer fint til rimene, og sammen vil de more de yngste billedbogslæsere. Bogen er oplagt til dialogisk samtale om god opførsel med de ældre læsere. Spørgsmålene er gode og dækkende forslag, der inspirerer til, at man selv kan lave flere eller andre spørgsmål inden for emnet."

På lager
Tilbudspris 120,00 kr.. 96,00 kr Normalpris 185,00 kr..
 • 120,00 inkl. moms

  Anden bog i serien om Familien OP&NED tager fat på den gode opførsel og med Lotte Sallings skæve, humoristiske remser giver den en anledning til at snakke om, hvordan man opfører sig over for hinanden både ude i verden og derhjemme.

  Fra forordet til bogen: 

  "Voksne fortæller gerne børn, hvordan man skal opføre sig, men opfører de sig altid ordentligt selv?
  Hvad er god og dårlig opførsel? Er der regler for, hvordan man opfører sig ude og hjemme, og hvem bestemmer egentlig sådan nogle regler?
  Tja. Vi kan jo spørge børnene! Bogen her præsenterer læserne for 28 små scener fra dagligdagen, blandt familie, venner og fremmede. Billederne lægger op til samtaler om, hvad god opførsel er, og hvad det er at tage hensyn til andre. Hvordan kan man f.eks. være en god kammerat, og hvorfor skal man overhovedet gøre sig umage med at være rar og hjælpe andre, hvis man nu bare har lyst til at larme, drille, lyve eller skælde ud?
  Lad bogens historier og tegninger give inspiration til samtaler om opførsel og ordentlighed. Nederst på hver side er der ideer til spørgsmål.
  Vend op og ned på bogen, alt efter om I vil tale om situationer ude eller hjemme."

  Vi fandt andre produkter du måske kan lide!